Hoe kunnen we u helpen?

Om het u wat eenvoudiger te maken, kan u een aantal formulieren hier via de website rechtstreeks invullen. De verantwoordelijke van het kinderdagverblijf zal u steeds een antwoord per mail bezorgen dat wij uw vraag en/of formulier goed ontvangen hebben.

Heeft u geen bevestigingsmail ontvangen? Neem dan zeker even contact op met het kinderdagverblijf.

Aanvraag voor plaats

U kan een plaatsje in onze kinderopvang aanvragen via de kinderopvangzoeker van de stad Antwerpen.

https://www.antwerpen.be/nl/kinderopvangzoeker

De stad Antwerpen vraagt om via deze weg te registreren zodat zij een zicht krijgen op de opvangnoden in elke regio.

Om een plaats te kunnen aanvragen dient u eerst een A-profiel aan te maken. Daarna kan u een aanvraag voor een plaatsje indienen met de door uw gewenste startdatum en het gewenste opvangplan.

 

Hulp nodig bij uw aanvraag voor een plaatsje of u heeft nog vragen? Neem gerust even contact op met het kinderdagverblijf. Wij maken graag tijd voor u vrij.

Komt u graag even langs voor een rondleiding? Neem gerust ook even telefonisch contact op met het kinderdagverblijf. We maken graag hiervoor een afspraak wanneer het u past.

Stel een vraag

Heeft u nog een specifieke vraag en heeft u het antwoord op deze site niet kunnen vinden? 

Neem gerust even contact op met het kinderdagverblijf waar u interesse voor heeft of waar uw kind verblijft. Onze medewerkers staan u graag te woord.

U kan ook via deze weg uw vraag stellen. U mag van ons een antwoord verwachten binnen de 3 dagen.

 

Aanvraag vakantieopvang

Onze kinderdagverblijven sluiten een aantal weken per jaar. Heeft u tijdens deze periode opvang nodig, dan kan u terecht op 1 van onze andere locaties. Gelieve het kinderdagverblijf van uw voorkeur door te geven.

Via onderstaand formulier kan u een aanvraag indienen. We willen u vragen enkel de dagen die u effectief nodig heeft aan te vragen zodat we zoveel mogelijk ouders kunnen verder helpen.

Voor aanvragen voor de zomervakantie is het pas mogelijk om in te dienen vanaf 15/5. Aanvragen die voordien binnen gebracht worden kunnen niet verwerkt worden.

Opvangplan

Indien de dag voor jou niet van toepassing is, gelieve in te vullen met 'Niet van toepassing'.

Kies het gewenste kinderdagverblijf voor de vakantieopvang

Gegevens ouders

Gewenste rondleidingsmoment

Gegevens ouders

Gewenst opvangplan

Heb je een klacht?

We streven naar een kwalitatieve werking en hechten daarom ook veel belang aan uw mening. Heeft u een klacht of bent u op dit moment minder tevreden? 

Laat het ons weten via onderstaand formulier. We bekijken dit dan graag met u verder. U zal steeds een bevestiging ontvangen dat wij uw formulier in goede orde ontvangen hebben en zullen uw vraag of klacht met de nodige aandacht verder onderzoeken.

U kan ook altijd telefonisch contact opnemen met onze verantwoordelijken. Zij staan u graag verder te woord en luisteren graag naar uw verhaal en bekijken hoe ze verder een antwoord kunnen geven op uw klacht of suggestie. 

Opzeggen

Wenst u de opvang te beëindigen? Gelieve dan 2 maanden op voorhand de opvang stop te zetten. Dit kan schriftelijk of via dit formulier. De opzeg gaat in de eerstvolgende maandag na ontvangst van het opzegformulier en nadat u van onze verantwoordelijke een bevestigingsmail ontvangen heeft dat wij uw opzeg in goede orde ontvangen hebben. Heeft u geen bevestigingsmail ontvangen? Neem dan even contact op met het kinderdagverblijf.

Hou er rekening mee dat u de opzegtermijn dient te respecteren en u nog steeds tijdens de opzegperiode verwacht wordt met uw kindje. Bij het niet naleven van de opzegtermijn zullen u kosten aangerekend worden.

 

Afwezigheid melden

Uw kindje komt een dagje niet naar de opvang? Gelieve dit uiterlijk voor het startuur aan ons door te geven.

Uw kindje komt een 3 dagen of langer niet naar de opvang? Gelieve dit minstens 1 maand op voorhand door te geven.

Uw zomervakantie dient u tent laatste voor 15 mei te bezorgen. Zo kunnen wij steeds tijdig aanvragen voor vakantieopvang behandelen en deze ouders een antwoord geven op hun opvangvraag. 

Na het invullen van het formulier ontvangt u steeds een ontvangstbevestiging. Heeft u deze niet toe gekregen? Gelieve dan even telefonisch contact op te nemen met het kinderdagverblijf.

Niet gevonden wat u zocht?

Zocht je naar informatie over onze kinderdagverblijven? Dan kan je deze hier vinden!